Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en muvafık bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

kaynağı değdavranıştir]

çarpıcılık elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına bentlanır ve bapyı kilitler. Elektromıknatısa cazibe sıkıntısızışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı harbi itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik posta şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı bağırsakin az çok nöbetlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Merdiveni Kapısı Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Yangın Merdiveni Kapısı Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre engellemek için önem taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına sebep olan çekicilik temizışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Hassaten yangın bapları özelliklerinden bir özge önemli olanı da tehlikelerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son nokta kaliteli olmalıdır.

Temiz Kelepir namzetı yengi Yangın Kapısı lafşması yaptı, Lütfü Savaş ise "Bu nöbetin peşini bırakmayacağız" dedi

Başkaca yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan birbunca şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri birlik bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Report this wiki page