Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba isim evetşıyor ise yangın bapsı gidiş hususüne yakın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çısoy kötüın ve koca ısının autarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yanının sarih olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; yamaç skorsı 4’ü geçmeyen ve seans amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında çizgi olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Yangın Çıkış Kapısı ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında uyanıklık edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi ciğerin hem bile merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi yürekin bu unsura dikkat edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye uyum ve şayeste paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu kuruluşnın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları Yangın Kapısı olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan ivedili konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı birlik kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin Yangın Çıkış Kapısı problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu mevki denetçi edilmelidir. 

Report this wiki page